Help je klanten en schrijf verzorgde spreektaal

Workshop-Schrijven-65d50dbbf78e0946e2beeca71914b503[1]Ik heb talloze interviews gedaan en wat mij altijd weer opviel: professionals kunnen perfect over hun vak en hun passie vertellen. Lastiger wordt het dit op papier of online te krijgen.

Veel jargon, abstracte woorden, ingewikkelde zinnen en lappen tekst, er komt geen einde aan.

Ik geef hen – en jou – in ieder geval één advies: schrijf verzorgde spreektaal. Hou het simpel en maak het je lezer makkelijk.

‘Maar mijn lezers zijn hoog opgeleid, die snappen het wel.’ Ja misschien wel, maar waarom daarop gokken. Iedereen waardeert een goed geschreven tekst. Sterker nog, ze waarderen jou omdat je ze iets leesbaars voorschotelt. Je hebt je verdiept in je klanten. Dat laat je zien.

Kom je er echt niet uit? Bel of mail mij dan, ik help je.

Geen reactie's

Geef een reactie