Ellen Blok

Brilkruid 23
3824NH Amersfoort

 

Telefoon: 06 281 00 448

 

E-mail: info(a)tekstnomade.nl

 

KvK nummer: 59527722

Ellen Blok-6461 300br

Ik ben aangesloten bij

Mijn belofte aan jou

 

Vertrouwen in plaats van wantrouwen, zo sta ik in het leven. En dus ook in mijn werk. Ik sta voor heldere afspraken tussen jou en mij.

Ik heb wel algemene voorwaarden (naast een privacy statement en disclaimer), die zijn er voor het moment dat we het niet met elkaar eens zijn. Neem altijd contact met me op met wat voor klacht of opmerking dan ook.

 

1. Ik behandel jou, mijn klant, net zo als ik zelf behandeld wil worden. We gaan gewoon netjes met elkaar om.

 

2. Ik hou me aan onze afspraken over gewenst resultaat, deadlines en de bijbehorende kosten en betalingen. Onze afspraken staan in een overzichtelijke offerte. Zo weet je wat je krijgt.

 

3. Ik communiceer altijd open en eerlijk.

 

4. Maar… als tekstschrijver geef ik af en toe óók tegengas, als ik denk dat mijn teksten en ideeën jou een beter resultaat kunnen opleveren. Daar moet je tegen kunnen. En geef mij ook feedback, graag zelfs!

 

5. Ik hou me aan alle regels die de Nederlandse overheid, en de Belastingdienst in het bijzonder, aan zelfstandigen oplegt. Ik heb een KvK-nummer en BTW-nummer.

 

Daarnaast investeer ik graag in mijn eigen kennis. Zo heb ik in 2017 verschillende trainingen gevolgd bij SEO Zwolle op het gebied van online marketing en SEO (hoger in Google).

 

Voel je je aangesproken door deze belofte? Bel of mail me dan. Ik help je verder met zakelijke teksten fris op te schrijven.

Contactformulier

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht

    Deze website is tot stand gekomen dankzij de inzet van e-Intelligence. De persoonlijke foto’s zijn gemaakt door Elly Hak Fotografie. Fotocredits overige foto’s: Pixabay, iStock en andere rechtenvrije fotosites. Zie je fouten of rare dingen? Ik ben je dankbaar als je ze even meldt.