Anderen over mij

Van Os Marketing

“Voor Ellen schrijf ik graag een referentie en beveel ik haar in het bijzonder aan bij mensen en bedrijven, die extra moeite hebben om hun verhaal (product, dienst, overtuiging) in duidelijke bewoordingen samen te vatten.

Want net als kernachtig kunnen samenvatten, weet zij ook heel goed website content te schrijven, die, zoals ik dat altijd noem, behalve SEO-proof, ook nog prettig leesbaar is.  

Precies wat mijn doelgroep, technische (productie)bedrijven, nodig heeft, daarom weet ik Ellen altijd snel te vinden. Wat ze doet, doet ze snel en goed, afspraak = afspraak en pas tevreden als mijn klant tevreden is. Kijk, dat werkt gewoon plezierig, bovendien is het ook een plezierig mens!”

Ik heb voor de website van Van Os Marketing de teksten gemaakt.

Machinebouwer Bodijn

Voor de nieuwe website van machinebouwer Bodijn heb ik bijna alle content geschreven. De inhoud kreeg ik door interviews via Skype met directie en medewerkers en klanten van Bodijn.

T.X. de Jong Tandzorg

“Ellen helpt ons bij het maken van de digitale patiëntennieuwsbrief die 6x per jaar verstuurd wordt. Eerst deden we dit zelf. Ellen is patiënt bij ons en adviseerde ons met een professioneel mailprogramma te gaan werken. 

Samen met haar maken we een jaarplan. Ellen zorgt ervoor dat we op tijd in actie komen, overlegt met ons en regelt dat de nieuwsbrief netjes naar de patiënten gemaild wordt. Grootste voordeel is voor ons de tijdsbesparing. Ellen is er handig in en weet precies wat wel en niet verstandig is  in communicatie. Ik zou Ellen zeker aanbevelen. Ze is snel, duidelijk en denkt mee met de organisatie.”

Healthworx

“Ik kan nu weer met een gerust hart mijn website laten zien. Dankzij de heldere en bondige teksten van Ellen. Ik werk als gezondheidsbevorderaar en projectcoördinator binnen de gezondheidszorg en en vroeg Tekstnomade nieuwe teksten voor mijn website te schrijven. Ze nam de tijd om in gesprek te gaan over wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik wil uitstralen. Ellen deed ook voorzetjes tijdens het gesprek. Ik ben het meest tevreden over de interviews die Ellen met mijn opdrachtgevers heeft gedaan. Dat kwamen lekkere leesbare teksten uit die veel over mij zeggen. Ik kan daar ook weer uit putten bij mijn acquisitie. Schakel Ellen in als je heldere, frisse en vlotte teksten nodig hebt voor je website, nieuwsbrieven of folders. Geen poeha, geen gedoe, gewoon helder.”