Nieuwe website en teksten nodig

 

Je hebt de beslissing genomen. Je website gaat op de schop. Omdat die verouderd is, niet responsive is (niet te lezen op je mobiel). Klanten laten weten dat het lastig is info terug te vinden, terwijl jij denkt: maar mijn telefoonnummer staat er toch? Onvindbaar blijkbaar. Mogelijke klanten snappen eigenlijk niet waarvoor ze bij jou moeten zijn. Wat dóe je nou precies voor ze?

 

Ik kan je helpen aan nieuwe content. Of je gaat voor een compleet nieuwe site. Met inhoud die aanspreekt en activeert.

 

Dit traject is uitermate geschikt voor zzp’ers en kleinere organisaties die een aansprekende website willen.

 

Hoe werken we samen?

 

We gaan eerst in gesprek over jou, wie ben je, wat doe je en waarom? En nog veel meer vragen. Een interview dus! Ik vraag je de hemd van het lijf. Dat doen we persoonlijk of via Skype.

 

Ik ga aan de slag en schrijf teksten voor je website-pagina’s. Helemaal gericht op jouw ideale klant maar ook vriendelijk voor Google. Leg ik je uit.

 

Jij gaat alles doornemen. We overleggen. Ik pas aan. En nog een keer. Soms juist niet. Hoe vaak je het ook vraagt. Geloof me, jouw klanten worden er blij van.

 

Ook interview ik telefonisch een stuk of wat klanten van jou. Zo krijg je referenties die echt wat voor je doen.

 

Eventueel regel ik het systeem achter je website zoals WordPress. Ik werk daarvoor samen met ervaren websitebouwers. Ik zorg er voor dat alle details kloppen en ga er met een stofkam doorheen als alles in concept in WordPress staat.

 

Resultaat: uiteindelijk durf jij weer met een gerust hart mensen door te sturen naar je vernieuwde website. Zeggen mijn klanten die al zo’n proces hebben doorlopen.

 

Veelgestelde vragen

 

Hoe lang duurt dit bij elkaar?

Een paar weken minimaal, is ook afhankelijk van je eigen reactiesnelheid. We spreken van te voren een planning af.

 

Heb je website voorbeelden?

Ja, hier en hier voor zzp’ers. En hier en hier voor grotere organisaties. Of vraag me om meer referenties.

 

We hadden een uitgebreid gesprek en ik zie niet alles terug aan tekst. Waarom?

Omdat ik kwaliteit boven kwantiteit stel. Met de juiste woorden precies zeggen wat jij bedoelt en wat jouw klanten aanspreekt.

 

Ik neem ‘schrijven is schrappen’ serieus. Wist jij dat ongeveer 20% van online teksten echt gelezen worden? En dat bezoekers meer scannen dan lezen? Wat overigens niet wil zeggen dat lange teksten nooit gewenst zijn. Zolang ze aantrekkelijk zijn om te lezen, goed zijn vormgegeven en beeld bevatten, leest jouw klant ze graag.

 

Ik gebruik veel tussenkopjes, veel witregels, krachtige teksten en de juiste (SEO)-woorden. Dat is het geheim.

 

Wat kost het?

Het precieze bedrag staat in de opdrachtbevestiging. Dit bedrag is afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal klanten dat ik interview en het aantal product/dienstenpagina’s en nog meer zaken. In de opdrachtbevestiging staat precies wat ik lever en wat jij krijgt.

 

Mensen die denken voor een paar tientjes klaar te zijn, kunnen niet bij mij terecht.

 

Bel of mail me als je geïnteresseerd bent.

 

Telefoon: 06 281 00 448

E-mailinfo(a)tekstnomade.nl

Contactformulier

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht