Nieuwe website en teksten nodig

Je hebt de beslissing genomen. Je website gaat op de schop. Omdat die verouderd is, niet responsive is (niet te lezen op je mobiel). Klanten laten weten dat het lastig is info terug te vinden, terwijl jij denkt: maar mijn telefoonnummer staat er toch? Onvindbaar blijkbaar. Mogelijke klanten snappen eigenlijk niet waarvoor ze bij jou moeten zijn. Wat dóe je nou precies voor ze?

 

Ik kan je helpen aan nieuwe content. Of je gaat voor een compleet nieuwe site. Met inhoud die aanspreekt en activeert.

 

Dit traject is uitermate geschikt voor zzp’ers en kleinere organisaties die een aansprekende website willen.

Na je website lancering: marketing

Je website is klaar. Of je wilt meer met marketing en communicatie richting je klanten. 

 

Jouw website, jouw expertise, staat op internet. Als het klopt, dan is jouw website al zodanig ingericht dat Google ‘m vindt en een bepaalde plek geeft in de zoekresultaten. En dan?

 

Net wat je doel is. Ten eerste natuurlijk je huidige en potentiële klanten van dienst te zijn. Door hen precies de juiste info te geven die ze zoeken, te verrassen zelfs, en vooral te laten zien wat jij voor hen kan betekenen. Via een nieuwsbrief bijvoorbeeld.

businessman-writing-with-red-marker-on-glass-board

Leer schrijven als een expert

Stevige teksten maken voor je website en nieuwsbrieven: makkelijker gezegd dan gedaan. Soms loop je vast en weet je echt niet meer hoe je je doelgroep moet aanspreken. Dan is het goed om je te laten bijscholen door experts.

 

Speciaal voor ondernemers en werknemers die zelf de regie willen houden over hun online content, is er nu de eendaagse workshop Schrijven voor het internet.

 

De workshop wordt op maat gesneden voor eigenaren en/of medewerkers van organisaties die regelmatig nieuwsberichten of andere teksten plaatsen op hun website, maar geen communicatieachtergrond hebben en geen specialist in dienst hebben. Denk aan secretaresses, HR-medewerkers, ondernemers/ZP’ers, etc.

j-kelly-brito-256889-unsplash